Jdi na obsah Jdi na menu

Facebook

facebook.png Už podle obrázku asi poznáte o čem         bude tento článek že ? O webové stránce Facebook ! Asi jí všichni znáte protože cca 85 % mladích teenagerů ho má .

Kadždý den tam chatují a píšou si třeba s někým na druhém konci země atd . . Já si třeba tam píšu s mojí kamarádkou která se odstěhovala na Šumavu .

Když už sem na počítači tak se asi nestane abych svůj profil ani jednou nenavštívila . Vetšinou to mám tak , že se odhlásím  dám si na netu nějakou hru nebaví mě tak se zase přihlásím zpět na FB .

Ale co by ste dělali kdyby nebyl Facebook ? Myslíte že by to bylo lepší nebo horší ? Je to tak 50 na 50 !!* Neseznámila bych se tam s tolika lidmi . . . Ale nechápu ty , co tam mají přes 1500 přátel a třeba je ani neznají .

Dokážu být na počítači víc jak 2 hodiny a ani si toho nevšimnu protože jsem do toha tak zažraná že ani nevnímám .Co vy ? No  prosím napište mi do komentářů co by jste dělali kdyby nebyl Facebook a kolik času na něm trávíte . Pokud nechcete psát veřejně do komentářů napište nám to na email : terka.net@seznam.cz a nebo mi můžete psát na Facebook : Terr Netress také můžete psát na Facebook mojí kamarádce Anna Pozlerová .

Mějte se . A pokud je venku hezky , utíkejte ven ♥ ;)                            By : Terr *

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář